Az Imageline srl. egy megfelelő tőkével rendelkező 2002-ben alapított székelyudvarhelyi cég, amelynek fő tevékenységi köre a folyóiratok kiadása, illetve marketing, reklám és kommunikációs szolgáltatások nyújtása. Megrendelőink többsége, olyan vállalkozás, amely komplex szolgáltatásokat igényel, pontos és megbízható munkát kér. Szolgáltatásaink elsősorban a faiparban tevékenykedő cégeket célozzák meg. Számukra előnyös együttműködési feltételeket biztosítunk és nagy hangsúlyt helyezünk a hűségre.

A műszaki feltételek, a fiatal szakmai gárda amelyben grafikusok, programozók, marketing referensek vesznek részt, együttesen képes magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtani, amelyek által cégünk nem csak a hazai, hanem a nemzetközi közönség előtt is jól teljesít.

A fő tevékenységünk, a nyomtatott és elektronikus szakirányú sajtótermékek megjelentetése. Ugyanakkor, nem hanyagolható el a marketing és kommunikációs részlegeink tevékenysége sem. Minden évben két önálló nemzetközi rendezvényünk van és sok szakmai fórumon jelentős partnerként veszünk részt a szervezői oldalon. Cégünk rendelkezik a megfelelő tapasztalattal és szaktudással, amely szükséges a reklám hadjáratok, cégkatalógus szerkesztések és kiadások, szórólapok, hirdetősávok, mappák kiadásához, illetve a marketinges kommunikáció és a cégek imázsának felépítéséhez.
Év végi promóciós anyagokat is készítünk személyre szabott naplók, mappák, üdvözlőlapok formájában. Az utóbbi években jelentősen fejlesztettük internetes jelenlétünket. Készítünk web lapokat, híroldalakat, adatbázisokat, virtuális üzleteket és hostingal is foglalkozunk.

Évek hosszú sora alatt, jelentős brendeket teremtettünk és fejlesztettünk tovább amelyeket jól ismer a szakma: Intarzia, Castor, Infowood hírportál, Expowood és Orion nemzetközi vásárok, www.intarzia.ro, www.revistacastor.ro, www.intarziafabula.ro, www.expowood.rowww.orionexpo.ro, www.infowood.rointernetes oldalak, amelyek egy fiatal, ambiciózus, elkötelezett és szakmailag jól képzett csapat munkájának köszönhető.
Brand-jeink

S.C. Imageline SRL
Nr. ord.Reg.Com./ an J19/21/2002
C.I.F. RO14415709
IBAN RO88BRDE 210S V014 8187 2100 / RON
Banca B.R.D Odorheiu Secuiesc
Capital social 1000 RON

Székhely: Bethlen Gábor utca, 55 szám
535600 Székelyudvarhely
Harghita megye

Tel.: 0266-218083
Fax: 0266-214173
 Pál Zsuzsanna
 ügyvezető igazgató
 zspal@imageline.ro