Az Intarzia folyóirat 1997 nyarán jelent meg először az Intarzia KFT kiadásában és jelenleg a szakmai újságírás piacvezető lapja Romániában. A kiadványt a fafeldolgozó ipar egészének ajánljuk, a szakma minden rétegének szól, olvasótábora igen széles.
Több mint tíz éve, az Intarzia, a hazai publikációk élmezőnyében van, havi 4000-5000 példányban jelenik meg és előfizetéses rendszerben az egész ország területén értékesítésre kerül de ingyenes példányok is vannak, amelyek marketingcélokat szolgálnak és egyenesen a felhasználókhoz jutnak el.
A folytonos reklám, a rengeteg részvétel nemzetközi faipari vásárokon, megtette a hatását, a folyóirat ismert lett a nemzetközi szakmai fórumok előtt és kivívta több cég és személyiség elismerését: Ambrogio Delachi, Franco Paviotti, Rosario Messina, Carlo Giobbi, Luca Rosetti, Dr. Martin Steinwender, prof.Dr.ing. Ivan Cismaru, prof.Dr.ing. Gavril Budău, Ioan Sberea és még sokan mások.
              
              
              

A 2002-es év folyamán amikor a folyóirat kiadását átveszi az Imageline KFT, a kiadvány gyors fejlődésnek indul és új információs csatornák jelennek meg. Elindul a www.intarzia.ro p { margin-bottom: 0.21cm; }internetes oldal, a folyóirat elektronikus folytatása és megjelenik a szakma legfontosabb információs csatornája a  www.infowood.ro   hírportál újdonságokkal, termékkatalógusokkal és apróhirdetésekkel telve. A következő évben, a folyóirat külseje megújul, és megjelenik az a design, ami most is jellemzi lapunkat.

Jelenleg a folyóirat úgy szerepel a köztudatban, mint a lehető legjobb kommunikációs csatorna a faiparban tevékenykedő szakemberek között, amely elősegíti a szakmai alapokon nyugvó döntéshozatalt a román faipar minden területén. A 2009-es audit által, a lap megerősítette központi helyét a piaci szegmensen belül, aminek fényes bizonyítéka, hogy a tervezett és megvalósított példányszám azonos alátámasztva ezzel a kiadvány és a kiadók megbízhatóságát.

Olvassa az Intarzia folyóiratot, a romániai szaklapok vezető kiadványát!  www.e-intarzia.ro

Informaţii pentru profesionişti pe www.intarzia.ro
Brand-jeink

S.C. Imageline SRL
Nr. ord.Reg.Com./ an J19/21/2002
C.I.F. RO14415709
IBAN RO88BRDE 210S V014 8187 2100 / RON
Banca B.R.D Odorheiu Secuiesc
Capital social 1000 RON

Székhely: Bethlen Gábor utca, 55 szám
535600 Székelyudvarhely
Harghita megye

Tel.: 0266-218083
Fax: 0266-214173
 Pál Zsuzsanna
 ügyvezető igazgató
 zspal@imageline.ro