Még az Imageline 2002-es megalakulása előtt elkezdtük a nyomtatott hirdetések készítését, egyéni giftek, vállalati arculatok imázs építését, az akkor rendelkezésre álló céges struktúrában. Ennek megfelelően van egy formatervező csapatunk amit designerek, grafikusok, fotósok és műszaki szakemberek alkotnak. A DPT szakosztály, a vállalat legkreatívabb csapata, tőlük függ az egész cég tevékenységének sikere. Saját termelési és végeldolgozási műhelyeink vannak, amelyek révén az elmúlt évek hosszú sora alatt, sikerült kiváló kapcsolatokat létrehozni a szakma néhány meghatározó szolgáltatójával.

Megrendelőink általában társaságok, amelyek kiváló minőségű munkát akarnak, pontosságot kérnek és magas elvárásaik vannak. Szolgáltatásaink elsődlegesen a faipari cégeket célozzák meg. A szakmának nagyon jó együttműködési feltételeket kínálunk és nagy hangsúlyt helyezünk a hűségre. A műszaki háttér, a fiatal és ambiciózus szakmai csapat, a grafikusok, programozók, marketing referensek és PR szakértők, a kiváló minőségű szolgáltatásokkal együtt biztosítják hírnevünket nem csak a hazai, hanem a külföldi közvélemény előtt is.

Reklámtermékeinket legtöbbször saját elgondolás, tervezés és kivitelezés után nyomtatjuk a székelyudvarhelyi Infopress nyomdában, vagy a kisebb példányszámúakat saját műhelyünkben. A fénykép készítés számára berendeztünk egy stúdiót, ahol a grafikai alkotómunka is folyik és az arculatépítés bizonyos fázisai.

Megrendelésre spedíciós vagy háromrészes fali naptárakat is készítünk de vannak íróasztalra helyezhető kivitelezésű termékeink is. Kínai importból forgalmazunk térplasztikákat, gifteket is, de vannak saját gyártmányaink. Az egyedi kiviteleket szerigráfiás, szitás vagy gravírozós eljárással készítjük más vállalkozásokkal együttműködésben. 

 
Brand-jeink

S.C. Imageline SRL
Nr. ord.Reg.Com./ an J19/21/2002
C.I.F. RO14415709
IBAN RO88BRDE 210S V014 8187 2100 / RON
Banca B.R.D Odorheiu Secuiesc
Capital social 1000 RON

Székhely: Bethlen Gábor utca, 55 szám
535600 Székelyudvarhely
Harghita megye

Tel.: 0266-218083
Fax: 0266-214173
 Pál Zsuzsanna
 ügyvezető igazgató
 zspal@imageline.ro