Valamennyi tevékenységünk legfontosabb célja a minőségi szolgáltatások nyújtása akár a klasszikus akár az internetes reklámok területén az összes megrendelőnk számara akiknek jelentős része a faipar és az erdő gazdálkodás területéről kerül ki. Több mint tíz éve dolgozunk a faiparosok céhével megadva nekik a lehetőséget hogy minél több csatornán küldjenek üzeneteket a felhasználók felé és többféle marketing eszköz segítségével kommunikáljanak a fogyasztó közönséggel. Ennek megfelelően kifejlesztettük az ország legnagyobb írott sajtóvonalát az Intarzia és Castor folyóiratok létrehozása által valamint létrehoztuk a leglátogatottabb információs és apróhirdetési portált www.infowood.ro néven. Jelen pillanatban a mi cégünk tartja nyilván Románia legnagyobb faipari céges adatbázisát és mi szervezzük a szakma legfontosabb hazai vásárát az Expowood-ot.

A reklámok a legelterjedtebb kommunikációs csatornák amelyek kedvező tartalmakat hordoznak egy-egy termékről vagy cégről. Felajánljuk Önöknek ezt a promóciós lehetőséget, rendelkezésükre bocsájtva folyóiratunk hirdetési rovatait illetve internetes oldalainkon hirdetősávokat tudunk ajánlani. Készítünk továbbá katalógusokat, szórólapokat, mappákat, névjegykártyákat valamint más eszközöket amelyek segítségével cége direct marketinges eszközökkel reklámozhatja termékeit.

Ingyenes hirdetéseket biztosítunk az Intarzia klub tagjainak feltéve apróhirdetéseiket és hirdetősávjaikat az infowood honlapra vagy elektronikus postai szolgáltatásokat biztosítunk. Hűséges megrendelőink ingyenes hirdetési felületeket kapnak, prezentációs cikkek formájában amelyek egy-egy terméket vagy szolgáltatást céloznak meg az illető szaklap élőre meghatározott tematikája szerint.

Az értékesítések elősegítésére, felhasználhatóak a folyóiratokba befűzött mintadarabok, vagy a különféle versenyek, játékok és vetélkedők amelyeken a díjak, különféle termékek.

A személyes eladás, a lehető legjobb módszer egy termék értékesítésére. Felhasználhatja ezt a lehetőséget, ha kiállítóként részt vesz vásárainkon, ahol személyesen találkozhat a szakma képviselőivel, válaszolhat kérdéseikre és megoldásokat ajánlhat az általuk felvetett problémákra.

Brand-jeink

S.C. Imageline SRL
Nr. ord.Reg.Com./ an J19/21/2002
C.I.F. RO14415709
IBAN RO88BRDE 210S V014 8187 2100 / RON
Banca B.R.D Odorheiu Secuiesc
Capital social 1000 RON

Székhely: Bethlen Gábor utca, 55 szám
535600 Székelyudvarhely
Harghita megye

Tel.: 0266-218083
Fax: 0266-214173
 Pál Zsuzsanna
 ügyvezető igazgató
 zspal@imageline.ro