Revista Intarzia, editată pentru prima dată în vara anului 1997 în cadrul firmei Intarzia srl, este astăzi liderul presei de specialitate din România. Publicația se adresează întregii colectivități a industriei lemnului, având cititori din diverse categorii socio-profesionale. De mai mult de zece ani în topul publicațiilor de specialitate, Intarzia apare lunar în 4000-5000 de exemplare și este distribuită la nivel național, pe bază de abonamente sau gratuit, prin marketing direct. Consecvența promovării și nenumăratele participări la expozițiile internaționale din domeniu au condus la cunoașterea revistei pe plan internațional, la aprecierea sa de către personalități marcante ale breslei internaționale, cum ar fi: Ambrogio Delachi, Franco Paviotti, Rosario Messina, Carlo Giobbi, Luca Rossetti, dr. Martin Steinwender și ale celei naționale: prof.dr.ing. Ivan Cismaru, prof.dr.ing Gavril Budău, Ioan Sberea și mulți alții.
              
               
              

În anul 2002, odată cu preluarea editurii de firma Imageline, revista cunoaște o dezvoltare importantă, iar în umbra ei apar noi mijloace de informare. Este lansată partea electronică a revistei, prin realizarea site-lui www.intarzia.ro și se naște cel mai important canal de informare al breslei, portalul  www.infowood.ro cu știri, catalog de produse și anunțuri de mică publicitate. În anul următor, imaginea revistei este rebrenduită și este imaginea cu care se promovează și în momentul de față.

Actualmente, revista este percepută ca fiind cea mai eficientă punte de comunicare a persoanelor implicate în afaceri și decizii de ordin tehnologic din industria lemnului din România.

Revista și-a consolidat poziția de lider pe piață prin realizarea auditului pe anul 2009, care demonstrează că tirajul planificat și cel realizat este același, întărind astfel credibilitatea noastră, a editorilor față de clienți.

Citiți revista Intarzia, liderul presei de specialitate din România!  www.e-intarzia.ro
Informații pentru profesioniști pe www.intarzia.ro

Activitatea de bază constă din editarea revistei de specialitate INTARZIA&CASTOR, format tipărit și variantele electronice www.intarzia.ro, www.e-intarzia.ro
www.revistacastor.ro, de la: culegere de informații de pe teren, scriere de articole, concepție, grafică, tehnoredactare, proiectare imagine, organizarea distribuției până la organizarea marketingului.
Brand-urile noastre


S.C. Imageline SRL
Nr. ord.Reg.Com./ an J19/21/2002
C.I.F. RO14415709
IBAN RO88BRDE 210S V014 8187 2100 / RON
Banca B.R.D Odorheiu Secuiesc
Capital social 1000 RON

Sediul: Str. Bethlen Gábor Nr. 55
535600 Odorheiu Secuiesc
Jud. Harghita
Tel.: 0266-218083
Fax: 0266-214173
Pál Zsuzsanna
director executiv
zspal@imageline.ro