Dezvoltarea industriei și a pieței de prelucrarea lemnului, în special domeniul construcțiilor din lemn, s-a delimitat din ce în ce mai mult de cel al mobilei, nu numai din punctul de vedere al tehnologiilor și materiilor utilizate, ci și al sectorului de piață deservit. În urma unei analize de piață, în anul 2005, am decis să începem editarea unei noi reviste specializate în domeniul construcțiilor din lemn.

Dezvoltarea explozivă a industriei construcțiilor a asigurat baza necesară dezvoltării revistei, însă, această bază nu este de ajuns pentru a o și menține la standardele profesionale dorite de noi. Construcțiile s-au dezvoltat, dar nu cele în lemn. În decursul celor trei ani de apariție tipărită, revista Castor a reușit să servească un număr mare de cititori specializați în prelucrarea lemnului masiv, accentuând rolul acestuia în viața noastră.
              
              
              

Începând din luna ianuarie 2008, revista Castor a fost introdusă prin broșare în corpul revistei Intarzia, păstrând rubricile cele mai importante, design-ul și imaginea. Această modalitate de promovare împreună a celor două reviste o facem și în momentul de față.
Bucurându-se de o popularitate din ce în ce mai mare în rândul cititorilor profesioniști, în cursul anului 2007 am lansat varianta electronică, pe lângă versiunea tipărită lunar. Bineînțeles, cele două variante nu sunt tocmai identice, scopul nostru fiind mai degrabă să ajungem și la aceia care încă nu ne cunosc, și care, poate, după această scurtă prezentare, vor fi suficient de curioși pentru a dori să răsfoiasc㠄adevărata” revistă.

Accesați varianta electronică al reviste Castor!  www.revistacastor.ro
Brand-urile noastre


S.C. Imageline SRL
Nr. ord.Reg.Com./ an J19/21/2002
C.I.F. RO14415709
IBAN RO88BRDE 210S V014 8187 2100 / RON
Banca B.R.D Odorheiu Secuiesc
Capital social 1000 RON

Sediul: Str. Bethlen Gábor Nr. 55
535600 Odorheiu Secuiesc
Jud. Harghita
Tel.: 0266-218083
Fax: 0266-214173
Pál Zsuzsanna
director executiv
zspal@imageline.ro