Am început activitatea de producție publicitară tipărită, creare de identitate corporatistă și comercializare și personalizare „gift-uri” în cadrul unei alte firme existente, înainte de înființarea, în 2002, a firmei Imageline. Astfel, avem o echipă formată din designeri, graficieni, fotografi și tehnicieni profesioniști în domeniu. Departamentul DTP este cel mai creativ departament din cadrul firmei, de ei depinzând succesul întregii activități. În dotare avem ateliere proprii pentru producție și finisare, dar pe parcursul anilor am reușit să construim relații strânse cu unele firme furnizoare de servicii.

Beneficiarii noștri sunt corporații care doresc servicii complete de calitate, cer punctualitate și sunt exigenți. Serviciile noastre sunt îndreptate cu precădere către firmele din breasla lemnarilor. Pentru cei din branșă, asigurăm cooperări foarte avantajoase și punem accent pe fidelitate. Dotarea tehnică, precum și echipa tânără profesionistă, formată din graficieni, programatori, referenți de marketing și PR, asigură împreună serviciile de calitate pentru care suntem deja cunoscuți, nu numai pe plan național, dar și internațional.

Concepem, proiectăm și executăm produse publicitare de mare tiraj, colaborând cu tipografia Infopress din Odorheiu Secuiesc, dar și de tiraj mic, printarea realizându-se în propriul nostru atelier. Dispunem de un studio pentru execuție fotografii, executăm creație grafică și identitate corporatistă.

Executăm calendare de perete triptice sau de tip spediteur, de birou și personalizate, la comandă. Comercializăm „gift-uri” din import, din China, dar avem și „gift-uri” concepție proprie. Personalizarea o executăm prin serigrafiere, tamponare sau gravare în colaborare cu terțe firme. 

Nu este de neglijat activitatea noastră desfășurată pe partea de creație și design materiale promoționale pentru firme terțe. Considerăm că avem experiență și profesionalism pentru  a duce la capăt proiecte de campanie publicitară, prin creație și proiectare de cataloage,  flyere, mape, bannere etc., pentru a organiza atât comunicate de marketing,  cât și o identitate de corporație.`

Producem materiale promoționale de sfârșit de an, cum ar fi: calendare, mape, „gifturi” și felicitări personalizate. 
Brand-urile noastre

S.C. Imageline SRL
Nr. ord.Reg.Com./ an J19/21/2002
C.I.F. RO14415709
IBAN RO88BRDE 210S V014 8187 2100 / RON
Banca B.R.D Odorheiu Secuiesc
Capital social 1000 RON

Sediul: Str. Bethlen Gábor Nr. 55
535600 Odorheiu Secuiesc
Jud. Harghita
Tel.: 0266-218083
Fax: 0266-214173
Pál Zsuzsanna
director executiv
zspal@imageline.ro