Scopul principal al tuturor activităţilor noastre este de a oferi servicii de calitate ca instrument de promovare clasică sau online clienţilor noştri care, cu precădere, sunt firme din industria lemnului şi a silviculturii.
De mai mult de zece ani lucrăm cu breasla lemnarilor, oferindu-le posibilitatea de a trimite mesaje prin mai multe căi de comunicare şi cu mai multe tipuri de instrumente de marketing, publicului consumator din acest domeniu de interes.
Astfel, am dezvoltat cel mai mare canal de presă scrisă din ţară, prin editarea revistelor Intarzia şi Castor; am dezvoltat cel mai vizitat portal de ştiri şi anunţuri publicitare pe www.infowood.ro; deţinem cea mai mare bază de date cu firmele din domeniu şi organizăm cel mai important tārg specializat al breslei, Expowood-ul.

Reclamele sunt cele mai utilizate căi de comunicare, fiind purtătoare de informaţii favorabile despre produse sau firme. Vă oferim posibilitatea utilizării acestei metode de promovare, punāndu-vă la dispoziţie spaţii publicitare pe paginile revistelor sau prin postare de bannere publicitare pe site-urile noastre.
Producem cataloage, flyere, mape, cărţi de vizită, etc. prin intermediul cărora puteţi face reclamă directă produselor dvs.

Publicitate gratuită oferim membrilor clubului Intarzia prin postare de anunţuri, bannere pe infowood sau prin intermediul e-mail-urilor.
Clienţii noştri fideli beneficiază de publicitate gratuită sub formă de articol de prezentare produs sau activitate, avānd conţinutul īncadrat īn tematica lunară prestabilită a revistelor.

Promovarea vānzărilor se poate face prin inserarea de mostre ale produselor īn paginile revistelor sau organizare de jocuri şi concursuri, oferind abonaţilor premii ce constau īn produse.

Vānzările personale sunt cele mai eficiente metode de promovare ale unui produs. Puteţi aplica această metodă participānd, ca expozant, la tārgurile organizate de noi, unde puteţi să intraţi īn contact direct cu specialiştii breslei pentru a răspunde la īntrebările lor şi a soluţiona problemele invocate de ei.
Brand-urile noastre

S.C. Imageline SRL
Nr. ord.Reg.Com./ an J19/21/2002
C.I.F. RO14415709
IBAN RO88BRDE 210S V014 8187 2100 / RON
Banca B.R.D Odorheiu Secuiesc
Capital social 1000 RON

Sediul: Str. Bethlen Gįbor Nr. 55
535600 Odorheiu Secuiesc
Jud. Harghita
Tel.: 0266-218083
Fax: 0266-214173
Pįl Zsuzsanna
director executiv
zspal@imageline.ro