Paginile revistei reprezintă suportul ideal pentru publicarea diferitelor conţinuturi publicitare, dispunānd de un mix de posibilităţi de promovare.
Pentru anul 2010, editura revistei revine cu un plan de soluţii şi modificări, menite să uşureze comunicarea firmelor cu potenţialii clienţi īn condiţiile economice actuale.

Dimensionarea reclamelor a devenit mai flexibilă şi pornind de la experienţa din anii trecuţi, oferta a devenit mai transparentă, reuşind să ofere soluţii şi companiilor care operează cu bugete publicitare mai modeste. Aici putem aminti reclamele care apar pe pagini redacţionale īn formate de o cincime sau două cincimi de pagină, care au probabil cel mai bun raport preţ/impact.
Articolele publicitare oferă soluţii pentru prezentări specifice cu caracter tehnic.

Printr-o serie de restructurări s-a reuşit evitarea creşterii preţurilor la diferite formate de reclamă, acestea rămānānd neschimbate din anul 2006.

Castorul, o revistă tehnică de industria lemnului, este un supliment al revistei Intarzia, distribuit exclusiv abonaţilor īn care materialele publicitare se regăsesc numai sub formă de articole publicitare, publicul ţintă fiind, īn special, alcătuit din cei care sunt implicaţi direct īn procesele de proiectare şi producţie din industria lemnului. Revista reprezintă o oportunitate pentru prezentări de produse şi tehnologii sofisticate, fiind dedicată celor două categorii de cititori enumerate mai sus.

Ofertă de publicitate īn Intarzia & Castor
Brand-urile noastre

S.C. Imageline SRL
Nr. ord.Reg.Com./ an J19/21/2002
C.I.F. RO14415709
IBAN RO88BRDE 210S V014 8187 2100 / RON
Banca B.R.D Odorheiu Secuiesc
Capital social 1000 RON

Sediul: Str. Bethlen Gįbor Nr. 55
535600 Odorheiu Secuiesc
Jud. Harghita
Tel.: 0266-218083
Fax: 0266-214173
Pįl Zsuzsanna
director executiv
zspal@imageline.ro