Reclame pe siteul www.infowood.ro:
Banner publicitar grafic rotativ: funcţionează ca un panou publicitar, o imagine cu sloganul sau oferta firmei Dvs. fiind plasată pe paginile site-ului. Recomandăm celor care vor o campanie publicitară continuă (de cel puţin o lună) prin care vor să crească traficul pe propriul site. Dvs., prin spaţiul de administrare puteţi controla costul campaniei şi monitoriza feedback-ul.

Banner publicitar grafic static: Infowood vă pune la dispoziţie bannerul publicitar static, o componenţă utilă a oricărei campanii de promovare. Prin această opţiune bannerul publicitar va fi mereu n centrul atenţiei şi conectat la paginile dvs. online, face posibil o interacţiune maximă cu clienţii.

Articol publicitar, Comunicat de presă: acest tip de publicitate recomandăm celor care vor să-şi prezintă pe detaliu produsele sau serviciile, precum şi celor care vor o campanie de branding sau de imagine. Relatată ntr-un mod corespunzător şi original, informaţia devine cel mai puternic argument care va vinde marfa.

Reclame pe siteul www.intarzia.ro şi www.intarziafabula.ro:
Banner publicitar grafic static pe partea dreapta a paginii: prin aceste bannere vor creşte numărul de vizitatori pe siteul web care l deţineţi, puteţi promova anumite produse sau servicii.

Brand-urile noastre

S.C. Imageline SRL
Nr. ord.Reg.Com./ an J19/21/2002
C.I.F. RO14415709
IBAN RO88BRDE 210S V014 8187 2100 / RON
Banca B.R.D Odorheiu Secuiesc
Capital social 1000 RON

Sediul: Str. Bethlen Gbor Nr. 55
535600 Odorheiu Secuiesc
Jud. Harghita
Tel.: 0266-218083
Fax: 0266-214173
Pl Zsuzsanna
director executiv
zspal@imageline.ro